Verhalen (romans)

Een overzicht van alle verhalen in de wereld van Fréyutan en de Sireylay

Voor wie een heel kort overzicht wil hebben van álle verhalen die ik tot nu toe heb geschreven rondom Fréyutan, de Sireylay en alles daaromheen, heb ik alles op een rijtje gezet. Per titel een korte inhoud (spoilervrij), chronologisch onder elkaar gezet.

Je vindt dat overzicht hier: Overzicht Alle Verhalen Fréyutan

Momenteel heb ik 7 romans liggen. Daarvan is Oragayn de eerste. Dit jaar wordt Oragayn gepubliceerd bij Perubo Publishing (als paperback én als e-book).Oragayn

Een roman

Een sergeant in de Koninklijke Garde wordt geconfronteerd met zijn ouders, bij wie hij zestien jaar geleden wegliep. Ze hebben zijn hulp nodig bij een onderzoek naar een man die hij erg goed kende.

Vol raadsels, geheimzinnige figuren, gebeurtenissen uit het verleden en keuzes in het heden. De eerste kennismaking met Fréyutan en de Koninklijke Garde zul je niet snel vergeten.


Oragayn is een tijdlang gratis beschikbaar geweest in pdf-vorm. Intussen is de gratis versie niet meer beschikbaar. De redactrice is hard bezig met de redactie van het manuscript, er wordt aan de cover gewerkt, en ook de vormgeving van het binnenwerk van het boek wordt al bekeken. Houd deze website goed in de gaten, of volg mijn pagina op Facebook voor het laatste nieuws, want vanzelfsprekend houd ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en vorderingen rondom de publicatie!

Facebook: https://www.facebook.com/DeSchrijfNinja/


Ander gratis leesvoer is er natuurlijk nog wel – dat vind je onder “Korte verhalen” op deze website.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s